Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, împreună cu președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și reprezentanții Veolia Energie au dezbătut luni problema termoficării din oraș.

La finalul întâlnirii, edilului șef  a susținut că nu va accepta niciodată un tarif de 404 lei cu TVA inclus. Totodată Dobre a precizat că discuțiile de astăzi au fost o continuare a întâlnirilor anterioare în vederea găsirii unei variante prin care ploieștenii să primească un serviciu de calitate la un preț acceptabil.

” Am purtat discuții cu reprezentanții Veoliei, alături de președintele Consiliului Județean Prahova. Mandatul pe care îl am este unul dat de cetățeni, este un mandat în care eu nu o să accept niciodată un tarif de 340 lei, fără TVA. Bineînțeles, nu voi accepta niciodată ca Veolia să impună un astfel de tarif și, așa cum am văzut, susținut de majoritatea din Consiliul Local, mă refer aici la PSD- ALDE și câteodată PMP. Discuțiile de astăzi au fost o continuare a tuturor altor întâlniri pe care le-am avut, de găsirea unei variante prin care ploieștenii să primească servicii de calitate și de calitate, nu 340 lei fără TVA, care în opinia mea este un tarif prohibitiv. Dacă Veolia continuă  cu astfel de propunere, punându-ne astfel într-o situație de negociere în care ei folosesc MASS MEDIA, folosesc emoția și pun pistolul la tâmplă cetățeanului, noi nu vom accepta așa ceva”, a declarat primarul Adrian Dobre.

Declarația integrală în materialul video de mai jos:

Articolul precedentPercheziții, luni dimineață, la contrabandiști din Prahova, Giurgiu, Ilfov și București
Articolul următorVIDEO Valea Prahovei, vedetă în noul clip de prezentare a României