Parfumuri contrafăcute, decoraţiuni de Crăciun fără documente de provenienţă. Este “captura” jandarmilor prahoveni în Oborul din Ploieşti

Conform unui comunicat de presă, jandarmii prahoveni au făcut o razie în Oborul Ploiești pentru combaterea comerțului neautorizat cu marfă contrafăcută.

„Cu acest prilej au fost depistate două persoane,în vârsta de 31 respectiv 32 de ani, ce ofereau spre vânzare 21 parfumuri inscripționate Coco Chanel, pentru care nu au putut să prezinte certificate de autenticitate. Acestora le-au fost întocmite acte de sesizare pentru încălcarea legislației privind mărcile și indicațiile geografice în conformitate cu prevederile Legii 84/1998.

Totodată, în urma neregulilor constatate, au mai fost aplicate un număr de 7 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și au fost confiscate mai multe produse constând în decorațiuni de Crăciun și articole vestimentare”, a precizat IJJ Prahova.

Articolul precedentMeniu complet de Crăciun: Reţetele celor mai delicioase preparate tradiţionale
Articolul următorPrimele condamnări în dosarul #Colectiv! Piedone – 8 ani și 6 luni de închisoare; patronii clubului – 11 ani și 8 luni de închisoare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.