Jocul ”de-a demisia” practicat de Eugen Prună și primarul Adrian Dobre a fost aspru criticat de viceprimarul Cristian Ganea.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Ganea susține că primarul Dobre are grijă de bunăstarea   ”consilierului său specialist în secrete publice”, Eugen Prună.

Concret, viceprimarul a precizat că Prună a demisionat și a revenit pe postul care l-a consacrat doar pentru a trece pe la casieria Primăriei Ploiești să încaseze peste 10.000 lei (n.r. o sută milioane lei vechi), banii pentru concediul de odihnă, neefectuat.

Dubla măsură a primarului Adrian Dobre nu cunoaște limite! Primarul Ploieștiului demonstrează, încă o dată, dispreț față de banul public. Deși se plânge de lipsa banilor, primarul liberal are grijă de bunăstarea financiară a consilierilor personali. Am întrebat public, cum oare se poate ca Eugen Prună, consilierul specialist în secrete publice, să demisioneze (de fapt nu a fost demisie, ci o încetare a contractului cu acordul părților) pe data de 8 iunie și să fie reangajat pe 20 iunie? Interesant este că în cele câteva zile de….așa zisă demisie, consilierul Prună a încasat peste o sută de milioane, banii pentru concediul de odihnă, neefectuat (pe hârtie)….Și asta, în timp ce salariații Primăriei sunt obligați să își efectueze toate zilele de concediu de odihnă, ca nu cumva să aibă de încasat vreun leuț de la bugetul local…. Deci? Cum stă treaba cu demisia domnului Prună? Ne răspundeți public, domnule primar Dobre? ”, a scris viceprimarul Cristian Ganea pe pagina personală de Facebook.

Articolul precedentSituația serviciilor de utilitate publică, analizată în cadrul unei Comisii Speciale!
Articolul următorBariera de pe DN1, de la Movila Vulpii, s-a defectat