Pasajul suprateran din zona de Sud a Ploieştiului intitulat ”Podul de lemn”  va fi reconstruit. Anunțul a fost făcut miercuri de către primarul Adrian Dobre pe pagina personală de Facebook.

 

”Am semnat contractul pentru construirea pasajului de trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn.
Le-am promis ploieștenilor acest proiect și mă țin de promisiune.
Este o primă etapă în programul pe care l-am gândit pentru dezvoltarea zonei de sud și interconectarea sud-vest.
Construirea podului reprezintă o investiție importantă în infrastructura locală, absolut necesară pentru decongestionarea traficului în zonă și creșterea siguranței rutiere a ploieștenilor, care tranzitează zona de sud a orașului.
Valoarea lucrărilor prevăzute în contract este de 19.899.357,93 lei fără TVA, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 16 luni”, a scris edilul Ploieștiului pe respectivul site de socializare.

La scurt timp,tot pe Facebook, a apărut și o reacție din partea viceprimarului Cristian Ganea. Acesta i-a atras atenția primarului Dobre că își asumă toate meritele pentru implemetarea acestui proiect.

 

”În această seară, doresc să îl “felicit” pe primarul Adrian Dobre pentru faptul că a reușit să fure munca altora, pentru propria imagine. Am descoperit, uimit, postarea edilului liberal în care se laudă că a semnat contractul pentru refacerea Podului de Lemn, uitând să mulțumească tuturor celor care au muncit pentru ca proiectul să devină realizabil. Și mă refer aici, în primul rând, la colegii din Consiliul Local Ploiești, care, indiferent de culoarea politică, au crezut în acest proiect.

Și nu trebuie să uităm că hotărârea de Consiliu Local a fost votată atunci când Adrian Dobre nici măcar nu visa că ar putea deveni primar al Ploieștiului! Dacă domnul Dobre a învățat, în sfârșit, să semneze, poate că ar trebui să părăsim toți Consiliul Local și să voteze primarul singur proiectele, asemenea unui miriapod!”, a scris viceprimarul Ganea.

Articolul precedentPersoană decedată pe un traseu din Bucegi. Salvamontiștii intervin pentru recuperarea trupului neînsuflețit
Articolul următorSoț și soție, atacați de urs la Măneciu