Remiză albă pe Stadionul Ilie Oană. Debut cu stângul al lui Leo Grozavu pe banca Petrolului Ploiești. sambata 4 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Remiză albă pe Stadionul Ilie Oană. Debut cu stângul al lui Leo Grozavu pe banca Petrolului Ploiești. sambata 4 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Debut cu stângul al lui Leo Grozavu pe banca Petrolului Ploiești în primul meci oficial.  Pe o clădură infernală, formația ploieșteană a fost lipsită de prospețimea și luciditatea necesară pentru a obține cele trei puncte în partida cu Sportul Snagov, disputată sâmbătă după-amiază, stadionul Ilie Oană. Astfel, la capătul celor 90 de minu, tabela de marcaj a arătat Petrolul Ploiești 0-0 Snagov.

 

Debut cu stângul al lui Leo Grozavu pe banca Petrolului Ploiești în primul meci oficial. Formația ploieșteană a remizat, pe teren propriu, în confruntarea cu Sportul Snagov, scor 0-0.

Pe o căldură infernală, petroliștilor le-au lipsit prospeţimea şi luciditatea necesare pentru a reuși să-l învingă pe portarul Iacob și să obțină victoria.

Petrolul Ploiești-Snagovul a fost echipa mai periculoasă în prima repriză, în care şi-a creat şi două situaţii mari de a deschide scorul, ambele avându-i în prim plan pe Tordai şi Gîţ.

În schimb, „galben-albaştrilor” nu le-au ieşit prea multe în prima parte, doar şutul lui Saim Tudor (27), pe direcţia lui Iacob, şi cornerul bătut bine în faţa porţii de către Ţigănaşu (42), dar fără ca vreunul dintre colegii săi să reuşească să reia în plasă, aducând ceva pericol la buturile vizitatorilor.

A rămas 0-0, după un final de meci în care Petrolul l-a pierdut şi pe Ciocâlteu, eliminat după două galbene văzute în interval de doar două minute (87 şi 89), iar startul de campionat n-a fost, astfel, tocmai cel dorit.

 

Articolul precedentIncendiu la fondul forestier din Azuga. Este o zonă greu accesibilă echipajelor de intervenție VIDEO
Articolul următorAccident grav în comuna Olari. O mașină a intrat într-un pom