Sala Sporturilor “Olimpia” se pregătește pentru vizita candidatului preferat pentru scaunul de la Cotroceni. Muncitorii de la SGU au fost trimişi, înainte de prânz, să facă reparaţii în parcul din apropierea sălii sporturilor, în contextul în care Klaus Iohannis își începe la Ploieşti ultima săptămână de campanie electorală înainte de turul doi de alegeri prezidenţiale.

Autoritățile locale au reacționat față de vizita președinetului, astfel că, luni, în jurul orei 11.00, un echipaj de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti făcea reparaţii la locul de joacă din vecinătatea clădirii Sălii Sporturilor.

Dacă reparațiile făcute de zor au sau nu legătură cu vizita mult așteptată a lui Klaus Iohannis, nu se știe. Cert este, însă, că în imediata vecinătate a Sălii Sporturilor, în partea opusă a parcului, în spatele clădirii, încă se găsesc bănci rupte, copaci netoaletaţi şi coşuri de gunoi distruse. Așteptăm vizita următoare ca să le vină și lor rândul!

Articolul precedentAccident pe DN1! Cinci persoane au avut nevoie de îngirjiri medicale
Articolul următorControale în Prahova! Au fost vizate activitățile economice care necesită utilizarea substanțelor chimice periculoase în procesele tehnologice