În minivacanţa de Rusalii aproape toate dintre cele aproximativ 17.500 de locuri de cazare disponibile in Prahova vor fi ocupate.

Pentru această perioadă, staţiuni foarte căutate precum Azuga şi Buşteni unde gradul de ocupare de peste 95% din capacitate, în timp ce în Sinaia  nu mai sunt locuri disponibile. În top rămân şi Breaza cu un grad de ocupare de peste 90% şi Câmpina – peste 85%.

Turiştii trebuie să ştie că toate trasele turistice montane şi de cicloturism sunt deschise, deşi încă pot întâlni pe vai zăpadă, astfel sunt sfătuiţi să fie bine echipaţi şi să se informeze despre traseul dorit în prealabil.

Noutatea momentului o reprezintă recenta asfaltare a Văii Cerbului până la cabana Gura Diham. Turiştii pot ajunge mult mai uşor în zona de campare cât şi la cabană si sunt invitati sa se plimbe cu bicicletele in mijlocul muntilor.

Preţurile pentru aceasta minivacanţă au pornit de la 425 lei/persoană pentru 3 nopţi de cazare cu Mic Dejun şi cina barbeque incluse la o vilă de 3 stele, la peste 900 lei/persoană cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele.

“Minivacanţa de Rusalii intra puternic în circuitul turistic cu oferte speciale şi promoţii. Toată industria s-a mobilizat pentru a oferi turiştilor cea mai bună experienţa de vacanţă în Prahova: restaurantele, cafenelele, muzeele, parcurile de distracţii vor fi deschise şi aşteaptă turiştii dornici de distracţii şi cultură.” a declarat Adrian Voican, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

Articolul precedentÎncepe nebunia! Trafic de coșmar pe DN1, în zona Azuga-Bușteni
Articolul următorVIDEO Un pui de urs a coborât, în plină zi, printre blocurile din Bușteni