Comisia de corectare a finalizat centralizarea rezultatelor obţinute de candidaţii care au susţinut, luni, proba scrisă la admiterea la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina. Cea mai mare notă cu care s-a intrat în această sesiune a fost 9.80.

Ultima notă cu care s-a intrat în sesiunea din august-septembrie 2018 a fost de 73 de puncte, un rezultat record al utlimilor ani, iar cea mai mare notă a fost 98, obţinută de o candidată din judeţul Gorj.

În această sesiune 4358 de candidaţi, din cei 6769 care şi-au depus dosarele de înscriere, au reuşit să intre la examenul scris, după ce au fost declaraţi admişi la probele eliminatorii. Aceştia au concurat pe 1300 de locuri.

Rezultatele au fost afişate în cursul nopţii de luni spre marţi atât la avizierul de la intrarea în unitatea de învăţământ de la Câmpina, cât şi pe site-ul scoalapolitie.ro

Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuie să obţină un punctaj minim de 50 de puncte dintr-un total de 100.

Noua generaţie de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie de la Câmpina va începe cursurile la mijlocul lunii noiembrie. Următoarea sesiune de admitere va fi organizată la începutul anului viitor, cel mai probabil în luna ianuarie. Deocamdată MAI nu a anunţat oficial numărul de locuri disponibilie şi nici zilele de examen.

Articolul precedentTrafic blocat pe DJ 102 L, la Măgurele din cauza unui accident
Articolul următorRestricţii de tonaj pe DN 1, în zona Posada, din cauza unui accident
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.