O serie de transporturi cu depășiti au loc, începând de joi, 28 noiembrie, până luni, pe 2 decembrie, pe ruta Negoiești (com. Brazi, jud. Prahova) – Otopeni (jud. Ilfov). Potrivit CNAIR, acestea vor fi realizate pe ruta Negoieşti  – DJ140 – DN1A – DN1 – Otopeni, vehiculele având ca destinație Aeroportul Internaţional Otopeni.

“Lăţimea maximă a vehiculelor este 2,55 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri.

Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu”, au anunţat reprezentanții CNAIR.

Articolul precedentPronunţarea sentinţei în dosarul lui Andrei Volosevici, fostul primar al Ploieştiului, a fost amânată!
Articolul următorVIDEO| Trafic cu ECSTASY în Prahova! Peste 2.000 de comprimate ridicate la percheziții
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.