Scandal monstru în cartierul Mimiu din Ploiești! Evenimentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16.30. O persoană a sunat la apelul unic de urgență 112 și a sesizat autoritățile că a izbucnit un scandal pe Bulevardul Petrolului.

Potrivit Ziarului Incomod, o familie de români ținea o petrecere pentru aniversarea unui copil de trei ani, când mai mulți copii rromi au început să arunce cu pietre în curte. Tatăl copilului aniversat a mers să discute cu părinții copiilor care aruncau în pietre, iar pe moment nu a izbucnit niciun scandal.

Ulterior, însă, oamenii s-au trezit cu mai mulți rromi la poartă, veniți să facă scandal și să-i bată. Bărbatul avea o macetă în curte, care nu era ascuțită, dar a apucat-o, moment în care unul din rromi a vrut să i-o smulgă din mână și astfel s-a tăiat la mână.

Potrivit raportului Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, un bărbat în vârstă de 40 de ani a suferit o plagă prin tăiere cu sabia în zona palmară stângă, iar o femeie în vârstă de 32 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral. Ambii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. De asemenea, în urma scandalului a fost rănit și un băiat în vârstă de 13 ani, care a suferit escoriații pe spate și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie.

 

De asemenea, potrivit unor surse citate de Ziarul Incomod, femeia care a fost transportată la spital cu traumatism cranio-cerebral în realitate a simulat un leșin, moment în care s-a lovit la cap în timp ce s-a aruncat la pământ. Femeia este rudă cu copiii rromi care au aruncat cu pietre.

Proprietarul casei și socrul său, dar și doi dintre scandalagii au fost amendați la Legea 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentCirculație restricționată pe o bandă pe DN1 la Comarnic! Lucrări de reparații
Articolul următorTarife noi în cimitirele din Ploiești. Aproape 100 de euro pentru săpatul unei gropi