Scandal în filiala PNL Prahova condusă de Iulian Dumitrescu, cel care încearcă din răsputeri să îl detroneze de la șefia partidului pe Ludovic Orban. Bogdan Nica, vicepreședintele PNL Ploiești, a declarat că nu mai participă la şedinţe până nu se constată că, statutar, Organizaţia PNL Ploieşti este nefuncţională.

Scandal în filiala PNL Prahova condusă de Iulian Dumitrescu! Mai exact, ultimele tensiuni au loc în, teoretic, cea mai puternică organizație a filialei prahovene și anume PNL Ploiești.

Totul a început după ce consilierul local Paula Drăgușin, una dintre persoanele apropiate Robertei Anastase, a votat în ultima ședința a legislativului ploieștean alături de aleșii social-democrați, votul ei fiind cel decisiv pentru trecerea proiectului prin care s-a stabilit regulamentul de acordare a spaţiilor pentru amenajarea de terase, în varianta pe care PSD-ALDE o susţinea de multă vreme.

Acțiunea ei s-a dorit să fie taxată de către primarul Adrian Dobre, cel care ocupă și funcția de președinte al PNL Ploiești, cu propunerea de excludere din partid. Numai că nu s-a ajuns până în acel punct, Paula Drăgușin, luând decizia să demisioneze din PNL.

Totuși propunerea lui Adrian Dobre a creat reacții dure la nivelul conducerii organizației.

Vicepreşedintele PNL Ploieşti, doctorul Bogdan Nica a criticat decizia primarului Adrian Dobre de a exclude un consilier local din partid.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, Nica a susţinut că PNL Ploieşti sub conducerea lui Adrian Dobre este o structură nefuncţională a Partidului Naţional Liberal și că nu mai participă la şedinţe până nu se constată că, statutar, Organizaţia PNL Ploieşti este nefuncţională.

”Un sumar calcul aritmetic sugerează următorul deznodământ : cu cât elimini dintr-o structură mai mulţi oameni de valoare , cu atât valoarea/relevanţa respectivei structuri se diminuează până la dispariţie. Opinia mea este că din păcate, Organizaţia PNL Ploieşti , cândva o structură puternică şi eficientă a pierdut foarte mulţi oameni de valoare din 2016 până în prezent. Nu stau acum să detaliez motivele, altul este sensul prezentei postări. Astăzi am fost convocat la o şedinţa a organizaţiei PNL Ploieşti la care nu voi participa. Motivul este simplu : sunt împotriva excluderii doamnei consilier Paula Draguşin, o colegă pe care o apreciez şi o stimez în mod deosebit. Am fost împotriva excluderii şi la alte şedinţe, unde la fel se solicita “pedepsirea” colegilor mei consilieri. Şi de asemenea, consider că o forma democratică de protest este absenţa. Si declar cu toată responsabilitatea că nu mai particip la şedinţe până nu se constată că statutar, Organizaţia PNL Ploieşti este nefuncţională . Stimaţi colegi, vouă vi se pare ca mai existăm? Ne întâlnim de 2-3 ori pe an, atunci când are chef onor primarul preşedinte de organizaţie să mai dea afară câte un coleg care nu-i convine? Eu personal sunt sătul de astfel de tertipuri. Şi sunt dispus să merg până la capăt indiferent de consecinţe. Vă Invit să reflectaţi”, a scris pe pagina personală de Facebook Bogdan Nica ,cel care până nu de mult a ocupat şi funcţia de consilier personal al primarului pe probleme de sănătate.

 

 

Articolul precedentMiting PSD // Mii de membri ai  PSD și ALDE din Prahova vor participa la mitingul de la București!
Articolul următorBiciclist în vârstă de 30 de ani, ucis pe DN1, în zona Nistorești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.