Scandal în jurul organizării Festivalului ”Ploiești Târg Domnesc 2018″! Primarul Dobre, acuzat de abuz de putere şi trafic de influenţă

Acuzații grave aduse primarului municipiului Ploiești, Adrian Dobre! Edgar Surin, administratorul societăţii Produktiv Assets SRL, cea care a pierdut licitaţia susţinută de Primăria Ploieşti pentru organizarea „Festivalul Ploieşti Târg Domnesc 2018″, îl acuză pe edilul șef al orașului de abuz de putere şi trafic de influenţă pe motiv că s-a implicat personal în ceea ce privește declararea câștigătorului.

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, este acuzat de trafic de influență și abuz de putere! Acuzațiile grave vin din partea lui Edgar Surin, administratorul societăţii Produktiv Assets SRL, cea care a pierdut licitaţia susţinută de Primăria Ploieşti pentru organizarea „Festivalul Ploieşti Târg Domnesc 2018″.

Acesta susține că edilul șef al orașului s-a implicat personal pentru ca o anumită firmă să fie declarată câștigătoare în ceea ce privește partea artistică a evenimentului.

”Abuz de putere la „Festivalul Ploieşti Târg Domnesc 2018″

Primarul oraşului Ploieşti, Domnul Adrian Dobre, face abuz de putere şi trafic de influenţă când constată că firma aleasă de el pentru realizarea „Festivalului Ploieşti Târg Domnesc” ediţia a două ce urmează să aibe loc în perioada 13 – 15 iulie 2018 a depus o ofertă nereală.

Deşi s-au depus documente doveditoare că respectiva firmă nu a contactat artiştii propuşi prin Caietul de sarcini, nici măcar Acord de principiu în ceea ce priveşte acceptul artiştilor de a cânta la eveniment, conducerea Primăriei Municipiului Ploieşti, prin însuşi Primarul Adrian Dobre sună insistent la artişti şi la firmele de impresariat pentru influenţarea contractelor în favoarea firmei preferate şi da chiar a reuşit.

Situaţia este ridicolă, în condiţiile în care chiar Primarul trebuia să abordeze o atitudine imparţială, şi să accepte oferta reală din timpul procedurii de achiziţie.

Oare aşa se atribuie contractele în cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti?

Trebuie menţionat faptul că în formularele ce trebuiau completate de către fiecare operator economic participant la respectiva procedură, mai exact Formularul 4, intitulat CERTIFICAT de participare la procedura cu oferta independentă, alineatul II.2 se face referire la:

” consimt/consimţim descalificarea noastră de la procedura de achiziţie publică în condiţiile în care cele declarate se dovedesc a fi neadevărate şi/sau incomplete în orice privinţă.”

Oare Domnul primar nu are cunoştinţă de formularele emise de către instituia pe care o conduce şi care trebuie respectate?Sau sunt doar aşa …. de formă, ca să descalifice pe cine doreşte.

Trebuia să luăm de bună ameninţarea administratorului public, Doamna Teodora Marin, că nu vom mai câştiga nicio licitaţie în acest oraş?” a susţinut Edgar Surin într-un comunicat de presă, cel care a trimis şi o fotografie cu formaţiile care, aşa cum susţine el, ar fi trebuit să cânte în cadrul festivalului .

Legat de acuzele aduse de administratorul societăţii Produktiv Assets SRL, Teodora Marin, city managerul Ploieştiului, a declarat pentru observatorulph.ro faptul că: ”Eu nu am vorbit la telefon cu domnul respectiv şi nici nu l-am ameninţat!”.

Primarul Adrian Dobre a ales să își prezinte punctul de vedere în cadrul unei conferințe de presă pe care o veți putea urmări LIVE pe pagina de FacebooK realitateadeprahova.net

Iată fotografia:

Articolul precedentTragedie pe strada Oltului din Ploiești! Un ploieșetan a decedat intoxicat cu monoxid de carbon după ce a uitat o cratiță pe foc
Articolul următorPercheziţii la Scorţeni, la hoţii de componente de utilaje forestiere