????????????????????????????????????

Scandal în Primăria Ploiești! Viceprimarul Ganea și primarul Dobre în război total

Primăria Ploiești rămâne o instituţie aflată pe un butoi cu pulbere gata să explodeze! Asta după ce tensiunile dintre primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea prind cote alarmante, ultimele discuții având loc pe tema lucrărilor realizate de către Delta ACM’ 93, societatea care are în administrare drumurile din Ploieşti şi care este responsabilă cu repararea şi întreţinerea acestora.

Primăria Ploiești rămâne o instituţie aflată pe un butoi cu pulbere gata să explodeze! Asta după ce tensiunile dintre primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea prind cote alarmante. Ultimele discuții au apărut pe tema lucrărilor realizate de Delta ACM’ 93, societatea care are în administrare drumurile din Ploieşti şi care este responsabilă cu repararea şi întreţinerea acestora.

Scandalul a pornit de la modul în care au fost vopsite trecerile pentru pietoni din Ploiești de către respective societate.

Viceprimarul Cristian Ganea spună că Eugen Prună, consilierul personal al primarului Adrian Dobre, a mers pe teren și susține că a descoperit o serie foarte mare de nereguli, dar că în realitate era vorba despre niște crăpături fine în care nu a intrat vopseaua.

Cristian Ganea explică faptul că trecerile nu au fost reparate înainte de a fi vopsite și că este normal ca găurile să nu fie umplute cu vopsea.

”Operatorul care se ocupă de asfaltarea drumurilor din Ploiești, Delta ACM, are contract cu societățile Vesta și Industrie Mică în ceea ce privește marcarea semnelor de circulație pe carosabil. Au fost ceva ”probleme”. Se pare că domnul consilier al primarului Adrian Dobre a fost pe traseu și a descoperit o serie de ”nereguli”, adică niște crăpături fine în care nu a intrat vopseaua. Acesta nu este un motiv să pui bețe în roate constructorilor”, a susținut viceprimarul Ganea.

Totodată, viceprimarul Cristian Ganea susține că primarul Adrian Dobre și consilierul personal al acestuia, Eugen Prună, iau decizii și fac ședințe pe la spatele său, în ceea ce privește Direcții care sunt în subordinea viceprimarului.

”Am înțeles că se țin ședințe dimineața, sunt invitați constructorii și reprezentanți ai direcțiilor pe care eu le am în subordine, iar eu aflu peste două – trei zile. Nu este normal! Să înțeleg că domnul primar Adrian Dobre ar vrea să-mi ia din subordine respectivele direcții de vreme ce eu nu sunt anunțat și invitat la respectivele ședințe. Se pare că domnul Prună are dreptul să facă orice pentru că este consilierul domnului primar”, a mai adăugat edilul.

Mai mult decât atât, acesta l-a atacat pe primarul Dobre pe motiv că își arogă meritele pentru probleme rezolvate de fapt de el.

În concluzie, lupta dintre cei doi pare a fi una care cu siguranță nu va înceta.

Articolul precedentExpertiza asupra activității societății de transpor în comun din Ploiești, un document strict secret!
Articolul următorAdversar puternic pentru Petrolul Ploiești, la final de cantonament. Test cu Slaven Belupo