Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit cu bestialitate paznic al  spitalului de Pediatrie din Ploiești.

Agresorul a devenit violent după ce cadrele medicale i-au interzis să mai vorbească la telefon în camera de gardă.

Potrivit IJP Prahova, incidentul s-a produs duminică, 10 noiembrie, iar agresorul a fost identificat miercuri, 13 noiembrie.

”Bărbatul, aflându-se în incinta camerei de gardă a unui spital din municipiu, prin acțiunile de agresiune exercitate asupra agentului de securitate din cadrul unității medicale, a tulburat grav ordinea și liniștea publică și exercitarea actului medical, creând astfel panică în rândul pacienților și a personalului unității. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, instanța a emis un mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile” au transmis reprezentanții Poliției.

Conform surselor din spital, agresorul s-a prezentat la camera de gardă cu un copil care suferise o arsură. A fost rugat să nu mai folosească telefonul mobil în camera de gardă, acesta vorbind non-stop și furnizând date cu caracter personal. Bărbatul a reacţionat violent lovind paznicul.

În afară de agentul de pază niciun angajat al spitalului nu a fost rănit

Articolul precedentCisternă cu motorină răsturnată în Parcul Industrial Ploieşti! Trafic restricţionat! Scurgeri de combustibil
Articolul următorTurul 2, alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis vs Viorica Dăncilă, start oficial pentru lupta electorală
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.