Scandalul apei potabile se extinde și în Ploiești! Primarul Adrian Dobre susține că așteaptă rezultatele de la Direcția de Sănătate Publică Prahova!

Probleme cu apa potabilă și în Ploiești! Un conferențiar universitar doctor de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași a realizat o analiză asupra apei care curge la robinete, după ce ploieștenii s-au plâns că apa miroase urât și că în urma fierberii rezultă un praf alb.

Conform Ziarului Incomod, doctorul Silviu Gurlui a primit monstre de apă de la oamenii din Ploiești și le-a analizat.

În urma testelor, acesta spune că la data de 7 ianuarie, atunci când au fost luate mostrele de apă care curgea la robinetele din Ploiești, aceasta era poluată și lăsa un praf alb după fierbere, cu structură fibroasă, care conținea aluminat de sodiu, polimeri derivați, dar și alte substanțe.

La scurt timp după ce informațiile au apărut în presă, primarul Adrian Dobre a reacționat și a declarat că a solicitat Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești și Direcției de Sănătate Publică Prahova să ia probe de apă. Edilul-șef a precizat că la ora actuală nu știe dacă apa care curge la robinetele din zona de vest a Ploiești este potabilă sau nu.

Vezi în mai jos declarațiile video a primarului Adrian Dobre:

Articolul precedentPercheziții în Prahova la persoane de evaziune fiscală
Articolul următorGripa a făcut şi a 16 a victimă în Prahova