Consilierul local Bogdan Hodorog, preşedintele PMP Ploieşti, a reacţionat în scandalul pivind calitatea serviciilor de salubritate din oraș.

Reacţia lui vine în urma unui schimb de replici dure între primarul Adrian Dobre şi viceprimarii  Cristian Ganea şi George Pană ( detalii aiciaici şi aici). Drept urmare, Hodorog cere executivului să se aşeze la aceeaşi masă şi să găsească o soluţie pentru a rezolva această problemă.

”Ploieştiul se confruntă cu o problemă spun eu destul de gravă precum poluarea, care poate pune în pericol sănătatea cetăţenilor, şi anume lipsa unei salubrizări corespunzătoare. Cu toţii am văzut cum grămezi de gunoaie sunt depozitate pe domeniul public pentru că pubelele sunt pline până la refuz. Vreau să transmit pe această cale executivului din Primăria Ploieşti faptul că ar trebui să se pună în slujbă cetăţeanului, să se aşeze la aceeaşi masă şi să găsească o soluţie pentru a rezolva această problemă. Noi, consilierii PMP Ploieşti, vom sprijini orice soluţie viabilă şi legală astfel încât Ploieştiul să devină un oraş curat!”, a scris consilierul local PMP, Bogdan Hodorog pe pagina personală de Facebook.

Vă reamintim faptul că Ploieştiul este îngropat sub gunoaie după ce activitatea operatorului de salubritate Rosal a fost blocată zile bune din cauza grevei angajaţilor.

Articolul precedentRosal, operatorul de salubritate din Ploiești, amendat cu aproximativ 90.000 lei
Articolul următorVIDEO | Traian Băsescu, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului: Rămâne să vedem care va fi exodul din PSD