Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Ploiești, care se va transforma în secție exterioară a Spitalului Județean Ploiești, va intra într-un amplu proces de modernizare .

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, de altfel și președintele PSD Prahova, a anunțat faptul că există un proiect în valoare de 30.456.148 lei, respectiv 6,4 milioane euro, prin care se dorește o schimbare totală a imaginii fostei maternități.

Modernizarea va include și înființarea a trei secții noi, inclusiv de fertilizare in vitro, dar și de radiologie. Totodată, proiectul prevede și o îmbunătățire a condițiilor hoteliere și construirea a două lifturi exterioare.

Legat de fonduri, liderul CJ Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că există discuții cu ministrul Sănătății și că o parte din fonduri vor veni de la Minister.

Articolul precedentÎncepe Festivalul de folk ”Festivalul Castanilor” – In memoriam Gabi Dobre”
Articolul următorAutocisternă încărcată cu benzină, implicatâ într-un accident rutier în Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.