Ședință importantă la Petrolul Ploiești! Suporterii ploieșteni, împreună cu fostele glorii și finanțatorul echipei vor decide pe 17 iunie cine va fi președintele clubului galben-albastru.

Suporterii Petrolului Ploiești, împreună cu fostele glorii, dar și cu Mădălin Mihailovici,alături de reprezentanți ai Veoliei, s-au întrunit vineri în cadrul unei ședințe comune pentru a dezbate viitorul clubului ploieștean.

S-a decis ca pe 17 iunie să fie dată la care fiecare parte să vină cu o propunere în ceea ce privește noul președinte al Petrolului Ploiești.
În prezent se cunoaște faptul că, propunerea fostelor glorii ale clubului pentru această funcţie este Silviu Crângașu, președintele AJF Prahova.

O altă propunere a venit din partea suporterilor prezenţi care doresc ca o firmă de management sportiv să se ocupe de destinele echipei, propunere cu care Mădălin Mihailovici a susținut că este de acord și că o va analiza.
Totodată, Mădălin Mihailovici a susținut că rămâne optimist în privinţa şanselor echipei de a prinde barajul de promovare.
De altfel s-a decis ca până la finele acestui sezon, Cristi Vlad să rămână în conducerea clubului, în timp ce fostele glorii au decis ca în locul lui Mircea Dridea să fie numit Ion Haralambie, fostul component al echipei în perioada anilor `80, în cadrul Adunării Generale a Asociațiilor.

Pe lângă suporteri, la întâlnire au mai fost prezenţi Mircea Dridea, Cămil Oprisan, Virgil Dridea, Ion Cojocaru, Gheorghe Liliac, Constantin Ștefan, Cristi Vlad, avocatul clubului, Dragoş Ferariu, însă a lipsit vicepreşedintele Octavian Grigore. La discuții a participat și antrenorul Gheorghe Mulțescu .

Articolul precedentOlimpicii susţin examenele de bacalaureat la Ploieşti
Articolul următorAvertizare de vreme severă imediată în Prahova!