SemiMaratonul Bucuriei, un proiect demarat pentru susținerea și dezvoltarea sportului în Prahova

Asociația Start Now vă invită să alergați în Dealul Mare, județul Prahova, la o evadare în natură, aer curat și multă voie bună!

Pe 29 Septembrie 2018, Asociația Start Now, alături de Primăria Urlați şi de o serie de parteneri va organiza evenimentul de alergare SemiMaratonul Bucuriei, aflat la cea de-a treia ediție.

”Continuăm susținerea unei cauze sociale prin fondurile strânse în urma proiectului.
La prima ediția, din 2016, au fost prezenți în jur de 400 de participanți, iar cu o parte din fondurile strânse s-a reușit construirea unui teren de sport pentru copiii de la Centrul de Zi – Sfântul Stelian, din Urlați.

E extraordinar atunci când adulții descoperă sau redescoperă dorința de a face sport. Dar ideal este ca și copii noștri să se îndrăgostească de sport, de la cele mai fragede vârste și să continue în a-l practica până la cele mai înaintate.
Cauza susținută de ediţia a II-a, din 2017, a #SemiMaratonuluiBucuriei a fost dotarea cu echipament sportiv a unităților școlare din Urlați, de la mic la mare: Grădinița cu program prelungit “Clopoțica”, Școala Gimnazială Canuta Ionescu și Liceul Teoretic Brancoveanu – Vodă.
De asemenea, am considerat important să oferim un mic gest de apreciere (medalii și ghiozdane) elevilor cu rezultate bune la învățătură de la instituțiile de învăţămant menționate.

Vom continua şi în 2018 dotarea cu echipament sportiv a şcolilor menţionate.
Evenimentul Semimaratonul Bucuriei susține practicarea sportului alături de familie și de prieteni, garantând o porție serioasă de sănătate și de BUCURIE!”, se arată scris într-un comunicat emis de organizatori.

Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenți. De asemenea, după terminarea tuturor curselor, începând cu ora 17.00, va fi organizată o petrecere la care sunt invitați toți participanții.
Aproximativ 200 de oameni sunt deja înscrişi la ediţia cu numărul 3.

Totodată, și în acest an, va fi organizată cursa fotoliilor rulante, având alături Fundația Motivation și Asociația Roțile Schimbării.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Restricții de circulație pe Valea Prahovei cu ocazia organizării festivalului “Sinaia Forever”
Articolul următorPorți deschise la ISU Prahova, pe 13 septembrie