Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a reacționat  după ce moțiunea de cenzură inițiată de liberali și susținută de majoritatea parlamentară aflată în opoziție a trecut în urma votului din Parlamentul României.

”Victoria României Normale! România are nevoie de o guvernare liberală!

Am votat în Parlament, alături de toţi colegii din PNL, pentru demiterea Vioricăi Dăncilă care a condus cel mai incompetent, ticălos şi ruşinos Guvern din istoria României. Este un pas extrem de important în procesul de clădire a României Normale pe care l-a iniţiat Preşedintele Klaus Iohannis.

PNL se află într-un moment de graţie, fiind principala formaţiune politică din România. După ce a câştigat alegerile europarlamentare din vara acestui an, învingându-l pe Liviu Dragnea, am reuşit acum să iniţiem şi să coordonăm o moţiune de cenzură de succes care a dărâmat şi ultima redută a PSD. Reuşita este cu atât mai mare cu cât, împreună, partidele de Opoziţie aveau, după alegerile din 2016, cu aproape 150 de voturi mai puţin decât Puterea politică.

Sunt mai convins ca niciodată că Preşedintele Iohannis va fi reconfirmat în funcţie şi că vom reuşi să câştigăm şi localele şi parlamentarele de anul viitor.

În funcţie şi de opţiunile pe care le vor avea partidele parlamentare la consultările anunţate de şeful statului pentru vineri, 11 octombrie, se va stabili drumul înainte pentru România. PNL are oameni pregătiţi să guverneze ţara şi să repună Executivul în slujba cetăţeanului”, a scris senatorul Iulian Dumitrescu pe pagina personală de Facebook.

Articolul precedentBogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac dur la adresa PNL după căderea Guvernului Dăncilă
Articolul următorPrimarul Ploieștiului, Adrian Dobre: PNL a doborât, prin moţiune de cenzură, Guvernul care şi-a bătut joc de Ploieşti!