Miercuri se pare că a fost ziua pietonilor accidentați. Conform IJP Prahova, trei pietoni au fost accidentanți în mai puțin de două ore pe treceri de pietoni din județ.

Cel mai grav a fost accidentată o femeie în vârstă de 74 de ani, care a fost lovită de un TIR la Vălenii de Munte, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Conform SAJ Prahova, femeia a suferit o fractură deschisă de femur stând și fractură gamba dreapta, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Un alt pieton a fost lovit, tot pe trecerea de pietoni, în Ploiești, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Iar un al treilea pieton, a fost accidentat, tot pe trecerea de pietoni, în zona Bisericii Sfânta Vineri.

Polițiștii investighează cauzele producerii acestor accidente și recomandă șoferilor mai multă prudență în trafic.

Articolul precedentPanică pe strada Plăieșilor din Ploiești! Patru locuințe au fost evacuate după ce o conductă de gaze a fost avariată
Articolul următorVIDEO Iepuraș mort în vitrina unui pet-shop dintr-un mall din Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.