Sinaia, gazda celui mai mare festival de pe Valea Prahovei! Gheorghe Zamfir, Carla’s Dreams, The Motans și Lidia Buble, pe scena la Sinaia Forever

La jumătatea toamnei, Sinaia este gazda celui mai mare și cunoscut festival derulat pe Valea Prahovei. În 2018, Sinaia Forever este dedicat Centenarului Marii Uniri, tema aleasă fiind “100% România”.

Deși mai este doar o săptămână până la startul evenimentelor, pe 14 septembrie, organizatorii întrețin suspansul, ca la fiecare ediție, și dezvăluie, una câte una, surprizele pregătite. Nu au dezamăgit, însă, niciodată, iar mulți au luat în caldul din timp ca în weekendul 14-16 septembrie să se afle la Sinaia, pentru a trăi din nou experiența festivalului care nu i-a dezamăgit niciodată.

La a XXIV-a ediție și-au anunțat participarea artiști ca Bere Gratis, Gheorghe Zamfir, Carla’s Dreams, The Motans, Lidia Buble, Robin and the Backstabbers, Barbarosa, The Monojacks, Crispus, Lucia, Cuibul, Byron, Rockabella, Next Ex, Dimitri’s Bats, Pinholes, Melting Dice, Fameless, Bucium, Domino.

Teatrul Masca va fi prezent cu statui vivante, păpuși gigant și care alegorice, în timp ce străzile și parcurile din stațiune vor fi animate și de artiști stradali, meșteșugari și pasionați de gastronomie, în zonele dedicate activităților pentru copii (muzică, teatru și jocuri), târgurilor tradiționale și colțului de street-food.

Nu vor lipsi nici focurile de artificii, iar lista surprizelor rămâne deschisă, reprezentanții Primăriei Sinaia urmând să anunțe, în zilele următoare, și alte detalii referitoare la programului ediției din 2018 a festivalului Sinaia Forever.

Articolul precedentFOTO | S-a inaugurat un nou drum de acces către Centura de Vest a Ploieştiului-DN1
Articolul următorFără lapte și corn la început de an școlar, în Prahova