Timp de 3 zile Sinaia va fi cea mai sigură stațiune din România! Peste 300 de salvamontiști vor veni la Sinaia unde vor sărbători împlinirea a 50 de ani de Salvamont în România.

Sinaia este recunoscută ca fiind una dintre cele mai vechi și cu tradiție stațiuni, în care s-au pus bazele salvărilor montane.

La Conferința Internațională Salvamont vor participa reprezentanți ai Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General pentru Aviație, Serviciului pentru Telecomunicații Speciale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și veterani ai Salvamont, delegații din partea Comitetului Internațional de Salvare Alpină CISA, Federației Internaționale a Salvatorilor pe Pârtii de Schi FIPS și ale asociațiilor profesionale ale salvatorilor montani din Franța, Italia, Germania, Austria și Serbia.

Conferința va aborda problematica specifică activității, respectiv procesul de formare, evaluare și atestare profesională pentru ocupația de  salvator montan, norme tehnice, responsabilitatea juridică și alte teme.

Articolul precedentFost viceprimar din Prahova declarat incompatibil de către ANI
Articolul următorALDE PRAHOVA susține candidatura lui Tăriceanu pentru funcția de președinte al României