Societatea care deține monopol pe repararea și întreținerea străzilor din Ploiești, amendată pe banda rulantă de autorități
Societatea care deține monopol pe repararea și întreținerea străzilor din Ploiești, amendată pe banda rulantă de autorități

Societatea care deține monopol pe repararea și întreținerea străzilor din Ploiești, amendată pe banda rulantă de autorități

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a vorbit, marți, în cadrul întâlnirii săptămânale pe care acesta o are cu reprezentanții mass-mediei despre neregulile pentru care a fost sancționată firma S.C. DELTA ACM’ 93 SA, societatea care are în administrare drumurile din oraș. 

Conform edilului, doar în această perioadă a anului societatea respectivă a primit peste 50 de amenzi de la Poliția Națională și Poliția Locală Ploiești!

SC DELTA ACM’ 93 SA, societatea care are în administrare drumurile din Ploiești și care este responsabilă cu repararea și întreținerea acestora, a primit amenzi pe bandă rulantă pentru că nu a respectat cerințele cu privire la semnalizare, la modul în care sunt executate lucrările și la modul în care sunt protejate mașinile și persoanele care se află în zonele unde se efectuează lucrări.

Conform primarului Adrian Dobre, în urma solicitărilor pe care le-a făcut către Poliția Locală Ploiești și către Poliția Națională, acestea au intervenit și au aplicat peste 50 de sancțiuni.

”În ceea ce privește modul în care se realizează reparația drumurilor, am constatat numeroase nereguli de către operatorul economic care are în administrare drumurile, drept pentru care am solicitat prezența factorilor care verifică modul în care sunt respectate cerințele cu privire la semnalizare, la modul în care sunt executate lucrările și la modul în care sunt protejate mașinile și persoanele care se află în zonele unde se efectuează lucrări. În urma solicitării făcute către Poliția Locală și Poliția Națională, aceștia au intervenit. Spre exemplu, de la începutul anului și până în luna mai, Poliția Locala a aplicat 42 de sancțiuni, iar Poliția Națională un număr de 12 sancțiuni” , a declarat primarul Adrian Dobre.

Conform edilului, cele 42 de sancțiuni aplicate de către reprezentanții Poliției Locale Ploiești au fost acordate pentru nesemnalizarea corespunzătoare, pentru nerefacerea anumitor porțiuni de drum în termenul în care trebuia, fiind vorba de lucruri care țin de disciplina în construcții și de semnalizare, valoare amenzilor fiind de 75.500 lei.

Articolul precedentAccident pe Centura de Est a Ploieștiului. O persoană rănită
Articolul următorPrimarul Ploieșitului, Adrian Dobre: Până la sfârşitul anului va trebui să vină primul lot de autobuze