După ce un prahovean a postat pe Facebook imagini cu un copil aflat la volanul mașinii tatălui său, pe DN 1, la Bărcănești, șoferul respectiv a scăpat doar cu un avertisment de la Poliția Rutieră.

Sâmbătă trecută, un șofer a surprins în trafic, pe DN 1, la Bărcănești, scene care se puteau transforma într-o tragedie. Acesta a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat după ce a sunat la 112

Potrivit reprezentanților IJP Prahova, după apelul la 112, șoferul care circula cu copilul în brațe a fost identificat și audiat.

Șoferul ar fi justificat că se întorcea de la o înmormântare și ar fi prezentat dovezi în acest sens. El ar fi susținut că, pe drum, copilului i s-ar fi făcut rău și de aceea l-ar fi luat în brațe, la volan, dând în același timp flash-uri pentru a-și face loc pe prima bandă, ca să poată trage pe dreapta, potrivit actualitateaprahoveana.ro.

A fost întocmit proces-verbal de instruire cu privire a conduitei pe care trebuie să o adopte în trafic, și acesta și-a luat angajamentul ca pe viitor sa respecte legislația rutieră și modul de a transporta pasagerii în autovehicul” au transmis polițiștii.

Articolul precedentRaportul secret al STS, studiat de deputatul Răzvan Prișcă: Polițistul din Caracal nu a știut să folosească aplicația 112
Articolul următorConstrucțiile ilegale din Ploiești vor fi demolate pe banii Primăriei
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.