Doi prahoveni din Măneciu, soț și soție au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost atacați de un urs, în propria gospodărie. 

Medicii de la Serviciul de Ambulanta Prahova ajunsi la fata locului, în satul Plăiețu, localitate situată în mijlocul barajului Măneci, au constatat ca doua persoane prezentau plagi la nivelul mâinilor și picioarelor produse de animalul sălbatic.

Victimele sunt un bărbat în vârstă de 52 de ani și o femeie în vârstă de 58 de ani. Bărbatul prezenta răni pe coapse însă a refuzat transportul la spital. Acesta a beneficiat de ingrijiri medicale la fata locului.

Femeia în schimb avea plagi pe gambe și antebrat și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Ursul a fost omorât de bărbat cu lovituri de topor. Transportul salvatorilor spre victime s-a făcut cu bărcile ISU pe lacul barajului Măneciu, acesta fiind singurul mijloc de transport spre satul Plăiețu.

Articolul precedentReconstruirea ”Podului de Lemn”, motiv de ceartă între primarul și viceprimarul Ploieștiului
Articolul următorZeci de vitezomani au fost sancționați, pe DN 1, în județul Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.