Spania învinge Franța și se califică în finala Campionatului European, scor 2-1.

Spania este prima echipă calificată în finala Campionatului European din Germania după ce a învins Franța. Spania a învins Franța cu 2-1 (2-1), în prima semifinală de la Euro 2024, care s-a disputat marți, 9 iulie, pe Football Arena din München. Meciul a fost decis de golurile reușite de Yamal (21), Olmo (25), respectiv Muani (9). În finală, Spania va întâlni învingătoarea din partida Anglia – Olanda.

Franța deschide scorul în min 9. Mbappe centrează perfect din banda stângă, iar Muani se înalță în careul mic și trimite cu capul balonul în plasă. Min. 21, Spania restabilește egalitatea. Yamal trimite cu efect de la 22 de metri, mingea lovește bara și poposește în poarta lui Maignan. Lamine Yamal (în tricou roșu) restabilește egalitatea la Munchen cu un șut plasat, din afara careului. Foto: Profimedia

Lamine Yamal, a intrat în istorie, pentru că a devenit cel mai tânăr jucător care marchează la un Campionat European, la vârsta de 16 ani și 362 de zile. Min. 25: Dani Olmo pătrunde și șutează puternic din careul mare, iar mingea este deviată în plasă de Kounde.

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentURSUL CARE A UCIS O TÂNĂRĂ PE TRASEUL TURISTIC JEPII MICI A FOST ÎMPUȘCAT
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET