După ce două rânduri de lucrări de amploare derulate anul trecut pe strada Elena Doamna din Ploieși au fost făcute în bătaie de joc, aceasta va fi din nou reabilitată!

Astfel, Primăria Ploieşti anunţă că de miercuri va începe o nouă serie de lucrări de reparaţii pe această arteră de circulaţie.

“Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii că, începând de miercuri, 13 martie a.c., se vor executa lucrări de reparații pe strada Elena Doamna. Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban»”, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Primăria Ploieşti.

Articolul precedentIulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: Dragnea are o gândire erdoganistă, încercând să facă din România o Turcie în interiorul UE
Articolul următorȘi grefierii prahoveni au demarat acţiuni de protest