UPDATE

Autocarul cu cei 46 de suporteri ai echipei ASU Poli Timisoara și-a continuat deplasarea spre Constanta. IJP Prahova a anunțat că obiectele contondente au fost depistate asupra a șase dintre pasageri, aceștia urmând a fi citați in vederea audierii, prin instituția comisiei rogatorii. Bunurile respective au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de obiecte te periculoase.

Polițiștii rutieri ploieșteni au oprit, pentru verificări, un autocar care se deplasa pe DN 1, pe sensul Brașov-Ploiești. Se pare că este vorba despre suporterii echipei ASU Poli Timisoara care mergeau la Constanta pentru meciul cu Farul.

În urma verificărilor, asupra unora dintre pasageri au fost depistate diverse obiecte contondente, unele dintre acestea interzise a fi deținute în asemenea circumstanțe (bricege, boxuri, bâte).

De asemenea, au fost descoperite si obiecte pirotehnice (fumigene) dar si…proteze dentare sportive.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de obiecte periculoase.

Articolul precedentUn nou sens giratoriu pe DN 1, Centura de Vest a Ploieștiului, în zona benzinăriei Lukoil
Articolul următorBogdan Toader, președintele CJ Prahova, anunț șoc pe tema teromficării din Ploiești. Ce riscă ploieștenii | VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.