Administraţia Parcului Memorial “Constantin Stere” organizează la finalul acestei săptămâni un eveniment inedit, dedicat copiilor şi inspirat din sărbătoarea de Halloween “împrumutată” de peste Ocean. Cu această ocazie, duminică dimineaţă, micuţii din Ploieşti şi din împrejurimi sunt aşteptaţi la grădina zoologică din incinta parcului, pentru a sculpta în dovleci.

“Duminică, 28 octombrie 2018, începând cu ora 10:30, vă așteptămla Parcul «Constantin Stere» – Foișorul de la Teatrul de vară, să dați frâu liber imaginațieiși creației în cadrul activității «Surprize cu dovleci la Zoo». Noi oferim dovlecii, iar voi pregătiţi ustensile pentru sculptat”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanţii Parcului “Constantin Stere”.

Evenimentul se adresează copiilor de orice vârstă și nu se percepe taxă de participare, au mai anunţat organizatorii.

Articolul precedentPrimăria Ploiești dă 80.000 de lei pentru un studiu de oportunitate în vederea monitorizării video a orașului!
Articolul următorS-a deschis dosar penal în cazul copilului de doi ani din Prahova care a murit din cauza meningitei
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.