Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, vine joi, la Ploieşti! Vizita sa pare să aibă legătură cu decizia anumitor lideri politici de a pleca din PNL şi să se înscrie în rândul liberalilor și democraților.

Chiar în ultimele zile au apărut informaţii conform cărora liberali cu ștate vechi, precum foştii parlamentari Dragoş Gunia şi Ion Luchian, dar şi medicul Bogdan Nica, fost consilier al primarului Adrian Dobre, au trecut la ALDE.

Se pare că aceştia vor fi urmaţi, în curând, atât de preşedinţii unor organizaţii de cartiere, cât şi de consilieri locali ploieşteni.

În aceste condiţii, dar şi în perspectiva vizitei la Ploiești a lui Tăriceanu, PNL Prahova a transmis, marţi, un comunicat de presă, în care face trimitere la foşti liberali “şantajaţi cu pierderea locului de muncă, momiţi cu creşteri de salarii şi contracte suculente cu statul, ori pur şi simplu frustraţi că nu-şi primesc sinecuri prin primării”.

”Trecând peste frica de aerul toxic, Tăriceanu vine la cumpărături în Ploieşti!

Domnul Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE, se pregăteşte sa vină la Ploieşti. Să nu credeţi că vine ca să-i convingă pe supuşii săi din Consiliul Local să voteze alocarea de fonduri pentru continuarea demersurilor de construire a noului spital municipal sau a centrului de radioterapie pentru pacienţii oncologici din tot judeţul, lucru pentru care primarul Adrian Dobre le cerşeşte, la propriu, voturile în consiliu.

 

Domnul Tăriceanu şi doamna Graţiela Gavrilescu nu au nici o treabă cu asta. Nu-i doare pe ei de faptul că singura şansă la viaţă a unui pacient bolnav de cancer este naveta la radioterapie în Bucureşti sau Braşov. Nu-i doare nici de faptul că ploieştenii sunt condamnaţi să respire otravă în fiecare zi de către autorităţile de mediu care lucrează în interesul poluatorilor, după cum le ordonă partidul.

 

Liderii ALDE alocă fonduri pentru depoluare, spitale, şcoli, grădiniţe doar atunci când acestea urmează să fie păpate de firmele camarilei de partid.

 

Pe sănătatea noastră şi spre profitul lor, Ploieştiul a ajuns în topul celor mai poluate oraşe din România, iar Prahova a fost transformata în lada de gunoi a industriilor poluatoare. În mandatele Graţielei la conducerea Ministerului Mediului, în ciuda opoziţiei totale a populaţiei, depozitele de deşeuri periculoase şi toxice au fost avizate pentru funcţionare pe tot teritoriul judeţului.

 

Tariceanu si Graţiela vin la Ploieşti să anunţe triumfalist că, şantajaţi cu pierderea locului de muncă, momiţi cu creşteri de salarii şi contracte suculente cu statul, ori pur şi simplu frustraţi că nu-şi primesc sinecuri prin primării, o serie de foşti liberali „au trecut” la ALDE. Că, brusc, şi-au descoperit vocaţia de susţinători ai Vioricăi şi ai lui Tudorel.

 

Ne doare însă să vedem la ce metode cinice apelează pentru a-i transforma în martorii lui Dragnea pe unii oameni care până mai ieri se considerau liberi. Şi ne mai doare să vedem cum, folosindu-se de majoritatea din Consiliu pe care o au împreună cu PSD, blochează permanent dezvoltarea Ploieştiului şi dreptul la o viaţa decentă pe care o merită ploieştenii.

 

Aidoma colegilor Dragnea şi Oprişan, care se pozau lângă cadavrele mistreţilor vânaţi la orgiile TelDrum, Tăriceanu şi Graţiela se vor poza joi lângă nişte trofee pe care le vor abandona imediat în debaraua ALDE Prahova. După care vor pleca repede la Bucureşti, pentru că aerul de Ploieşti e (nu-i aşa?) cât se poate de periculos pentru sănătate.”

Articolul precedentVIDEO Cinci pisici și trei căței salvați dintr-o casă cuprinsă de flăcări, pe str. Căliman din Ploiești
Articolul următorAutoturism în flăcări în urma unui accident groaznic produs la Loloiasca. O persoană a decedat