O femeie în vârstă de 40 de ani, pasageră într-un taxi, a rămas încarcerată după ce autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu o altă maşină.

S-a întmplat în Ploieşti, la intersecția străzilor  Armașilor şi Buna Vestire, intersecţie cunoscută de șoferi ca fiind destul de periculoasă, întrucât șoferii care opresc la “STOP” trebuie să intre destul în intersecție pentru a se putea asigura.

ISU Prahova a anunțat că a trimis la fața locului și un echipaj de descarcerare, întrucât un pasager a rămas prins în mașină.

Victima este pasagera taxiului implicat, o femeie în vârstă de 40 de ani care a fost scoasă din maşina avariată și preluată de echipajele de urgență. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Conform IJP Prahova, din primele verificări, un conducător auto care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Armașilor, ajuns la intersecția cu strada Bunavestire, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui auto-taxi, care se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.  Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.