Maximele diurne vor scădea cu aproximativ 10 grade, în următoarele 48 de ore. Potrivit prognozei pentru această săptămână publicate de meteorologi, dacă la Ploiești se vor înregistra, lluni, până la 18-19 grade Celsius, miercuri, joi și vineri termometrele nu vor mai arăta, nici măcar în miezul zilei, mai mult de 8-9 grade Celsius, în timp ce noaptea și dimineața temperaturile vor coborî până la 1 grad Celsius.

Vremea își revine spre finalul săptămânii pentru ca, weekendul următor, să se răcească din nou, valorile anunțate fiind între 1 și 9 grade Celsius.

La Câmpina, răcirea se va simți tot de miercuri, când se vor înregistra cel mult 8 grade Celsius, iar minima va atinge pragul de îngheț. Cel mai frig va fi, însă, joi, când site-ul amintit prognozează între 0 și 7 grade Celsius, menționând, totodată, că este foarte probabil ca aici să se înregistreze și prima ninsoare din acest sezon.

La Sinaia vorbim, de miercuri, de minime negative, de până la -3 grade, iar joi maximele abia vor ajunge la 4 grade Celsius. Și aici sunt așteptate, la jumătatea acestei săptămâni, ninsori ocazionale.

Articolul precedent39 de milioane de lei pentru modernizarea cartierului ploieştean Mitică Apostol
Articolul următorVIDEO Femeie în vârstă de 64 de ani rănită pe Jepii Mari
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.