Un tânăr din Bărcănești a fost înjunghiat de un individ de 22 de ani. În cauză se fac cercetări pentru tentativă de omor.

“La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 18.30 polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Blejoi au fost sesizați de către o femeie, din comuna Bărcănești, cu privire la faptul că soțul său ar fi fost înjunghiat, de o persoană cunoscută.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat pe raza satului Ghighiu unde au identificat persoana vătămată, un bărbat, în vârstă, de 27 de ani, care prezenta mai multe lovituri la nivelul pieptului.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat IJP Prahova.

Tânărul bănuit, în vârstă de 22 de ani, a fost depistat de polițiști, a anunțat IJP Prahova, care menționează că, “având în vedere vătămările suferite de victimă, cercetările au fost preluate pentru urmărire penală proprie, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, în cauză fiind delegați polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova”.

Tânărul a fost reținut de către procurori din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Prahova, iar miercuri seară a fost prezentat instanței de judecată, care a emis față de acesta mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCertificate de vaccinare, cumpărate cu 500 de lei, în Prahova. Sunt vizați doi asistenți, un brancardier și un instalator
Articolul următorBilanț coronavirus 28 octombrie. Noi cifre alarmante: câte DECESE s-au anunțat în ultimele 24 de ore