Tentativă de vot multiplu în Prahova. Neatenţia unui bărbat din comuna Poseşti i-a adus un dosar penal!

Conform buletinului informativ al MAI, în județul Prahova, s-a întocmit dosar penal pentru vot multiplu pe numele unui membru al biroului electoral al unei secții de votare.

Acesta a votat pe listele suplimentare la secția de votare unde își desfășura activitatea, iar ulterior s-a prezentat și la secția unde era arondat de drept. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Incidentul a avut loc în comuna Poseşti. Bărbatul care era membru in comisie la Secţia 518 Târleşti a votat pe listele suplimentare şi ulterior s-a prezentat la Secţia 516 Nucşoara de Jos, unde figura pe listele permanente și unde a dat din nou buletinul pentru scanare.

Conform unor surse, bărbatul şi-a dus soţia să voteze la secţia unde era arondat şi din neatenţie a dat buletinul lui pentru a fi scanat.

Articolul precedentBăicoi: Un jandarm a resuscitat un alegător căruia i s-a făcut rău la intrarea în secţia de vot
Articolul următorREZULTATE PREZIDENȚIALE 2019. Avem rezultatele EXIT POLL IRES: Klaus Iohannis, învingător!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.