accident la Azuga

Accidentul mai puțin obișnuit s-a produs în jurul orelor 1.00, în noaptea de luni spre marți, pe DN1, la Movila Vulpii, pe sensul de mers Ploiești-Brașov. Două TIR-uri s-au ciocnit violent, față-spate, unul dintre șoferi fiind rănit.

Accidentul s-ar  fi produs din cauza vitezei cu care circulau autotrenurile, a nerespectării distanței regulamentare în mers, dar și pe fondul oboselii șoferilor.

Impactul a fost atât de puternic încât cei doi mastodonți au ricoșat în separatorii de sensuri montați în zonă, spulberând la propriu elementele de beton. Cum separatorii au ajuns și pe celălalt sens de mers, traficul a fost complet restricționat minute în șir.

Traficul pe sensul spre Ploiești a fost restricționat până în jurul oreli 8.30, când IJP Prahova a anunțat că șoseaua a fost deblocată, iar circulația a fost reluată normal.

 

 

Articolul precedentLeo Grozavu, noul antrenor al Petrolului Ploiești!
Articolul următorVIDEO Percheziții la hoții din Ploiești, în cartierul Mimiu
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.