Trei fetiţe şi o femeie au fost la un pas de moarte după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Este vorba despre două intervenţii ale salvatorilor militari care au avut loc, în weekend, la Sângeru şi la Boldeşti Grădiştea.

Prima intervenție a avut loc sâmbătă seară, în satul Piatra Mică, din comuna Sângeru.

O fetiță în vârstă de 6 ani și o femeie în vârstă de 65 de ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Urlați, unde au refuzat, pe bază de semnătură, să fie transferate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Un al doilea caz a fost înregistrat duminică noapte, când două copile, în vârstă de 7 ani, respectiv de 13 ani, din Boldești Grădiștea au avut nevoie de asistență medicală după ce au început să se simtă rău.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Copilele au fost transportate de urgență, la Spitalul de Pediatrie Ploiești, după ce au fost diagnosticate cu intoxicație cu monoxid de carbon.

Articolul precedentAmbulatoriul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, modernizat cu fonduri europene. A fost semnat contractul de finanțare
Articolul următorMcDonald’s îşi concediază directorul general din cauza relaţiei acestuia cu o persoană angajată în cadrul companiei
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.