Joi, 19 iulie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 10.00 – 12.00, pe Strada Ivan Miciurin, Strada Anul 1848 şi pe Bulevardul Independenţei (de la nr. 19 la nr. 27), în cadrul operaţiunii de cuplare a noii conducte de pe Strada Ivan Miciurin la reţeaua de distribuţie a apei potabile din zonă

”Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil).”, se arată în comunicatul companiei.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Mai multe străzi din Ploiești se află în reabilitare
Articolul următorIncendiu în comuna Colceag, Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.