Denisa Stoian, participantă la două ediții ale Campionatelor Europene – 2016 și 2018 – și la Jocurile Olimpice de Tineret 2018 la gimnastică ritmică, nu este sprijinită de CSM Ploiești să participe la un concurs din Spania.

Antrenorul coordonator Liliana Băescu a făcut un apel pe Facebook la firmele din Ploiești să sponsorizeze sportiva cu suma de 3.600 de lei (transportul, asigurarea, cazarea, masa si taxa de participare), oferind la schimb  publicitate pe echipamentul de reprezentare!

Din fericire solicitarea antrenoarei a fost auzită de oameni care sprijină performanța. Fundatia “Pretuieste clipa” va sustine cheltuielile de deplasare si participare la competitie ale Denisei.

Apelul lansat de Liliana Băescu pe Facebook:

”Pentru ca Denisa Stoian, participanta la doua editii ale Campionatelor Europene – 2016 si 2018 – si la Jocurile Olimpice de Tineret 2018, nu este sustinuta de clubul la care este legitimata, si la care se pregateste zi de zi, CSM Ploiesti sa participe la World Challenge Cup la Guadalajara, in Spania, in perioada 2-5 mai, sunt nevoita sa cersesc din nou!

E umilitor sa fac acest lucru, pentru un club al municipalitatii, insa aceasta este singura posibilitate!

Transportul, asigurarea, cazarea, masa si taxa de participare insumeaza 3.600 lei. Avem nevoie de o sponsorizare, in spatele acestui sportiv stau 11 ani de munca! Putem face contract de sponsorizare, suma nu este mare pentru un investitor! Oferim, la schimb, publicitate pe echipamentul de reprezentare!”

*Edit: Fundatia "Pretuieste clipa" va sustine cheltuielile de deplasare si participare la competitie ale Denisei….

Publicată de Liliana Baescu pe Sâmbătă, 20 aprilie 2019

Articolul precedentTocuri pe biciclete! 300 de ploieșteni au mers la parada organizată de Asociația “Prahova în Acțiune”
Articolul următorPrimarul liberal din Prahova care avea un tablou cu Nicolae Ceaușescu, exclus din PNL după ce a bătut un polițist local
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.