Trei turişti care au plecat de la cabana Caraiman către staţiunea Buşteni au solicitat ajutorul salvamontiştilor, duminică seară, după ce au constatat că nu mai pot înainta din cauza epuizării fizice. Printre turiştii rămaşi blocaţi pe munte se numără şi o femei eîn vârstă de 72 de ani.

Salvamontiştii din staţiunea Buşteni au intervinit, duminică seară, pentru recuperarea a trei turişti care au rămas blocaţi pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi.

Turiști blocați pe Jepii Mici din Bucegi. Printre ei, o femeie de 72 de ani

Potrivit lui Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni, solicitarea a venit din partea a doi tineri care au declarat că sunt împreună cu bunica, în vârstă de 72 de ani, care nu mai poate înainta din cauza epuizării fizice.

Cei trei au pornit din zona Caraiman către staţiunea Buşteni cu cinci ore înainte de apelul către Salvamont şi le-au transmis salvatorilor că pe lângă epuizarea fizică, începeau să rămână şi fără sursă de lumină.

Turiștii au fost aduși în siguranță în stațiunea Bușteni

Articolul precedentPloaia torențială a creat probleme în mai multe localități din județul Prahova | VIDEO
Articolul următorExercițiu ISU: Plan roșu de intervenție la rafinăria OMV-Petrom de la Brazi
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.