Acasă Actual Un atacant francez în teste la Petrolul

Un atacant francez în teste la Petrolul

Atacantul francez Guy Kassa Gnabouyou este evaluat de Flavius Stoican şi dacă va confirma ar putea fi pata de culoare din lotul Petrolului.

„Este un jucători pe care vreau sa-l urmăresc atent. Are un fizic impresionant, are calitate bună, îndemânare, forţă. L-am văzut în această săptămână şi rămâne să-l mai urmărim şi zilele următoare. Chiar vrem să avem un meci amical, marţi sau miercuri, tocmai ca să le dăm posibilitatea jucătorilor care evoluează mai puţin în partidele oficiale să adune minute şi, în acelaşi timp, să-i vedem şi pe cei pe care îi aducem în probe”, a spus Flavius Stoican, în conferinţa de presă.

În vârstă de 29 ani, Gnabouyou (1.86 m) are inclusiv experienţa primului eşalon francez, bifând trei apariţii în tricoul lui Olympique Marseille. Ulterior, atacantul a mai evoluat pentru US Oreleans, Paris FC, Inter Turku (Finlanda), AEL Kaloni (Grecia), Sliema Wanderers (Malta), Torquay United (Anglia), IBV Vestmannaeyjar (Islanda) şi, ultima dată, Iraklis Salonic (Grecia).

Articolul precedentDouă autoturisme și un scuter implicate într-un accident pe DN1A, la Măgurele
Articolul următorMarius Stan, optimist înainte de începerea oficială a Ligii a 2 a
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.