Acasă Actual Un bărbat din Prahova a comandat și plătit online un telefon, dar...

Un bărbat din Prahova a comandat și plătit online un telefon, dar a primit un colet cu o bucată de policarbonat

Un prahovean care a comandat și plătit online un telefon prin intermediul unei aplicații de anunțuri de mică publicitate a primit un colet în care se afla doar o bucată de policarbonat. În urma anchetei polițiștilor, escrocul a fost identificat și pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Bușteni au depistat și reținut pentru 24 de ore, o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

La data de  12  februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că ar fi comandat online un telefon mobil, iar la data de 11 februarie a.c. ar fi constatat faptul că în coletul primit nu se afla obiectul comandat.

În cauză, a fost deschis dosar penal iar în urma cercetărilor efectuate, politiștii au identificat o persoană din județul Dolj, bănuită de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Sinaia și-a însușit propunerea polițiștilor, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de ieri.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentReacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, mai ales la femei. Ce spune Valeriu Gheorghiță, coodonatorul campaniei naţionale de vaccinare antiCovid
Articolul următorAccident grav pe DJ 102, în Prahova. O șoferiță a intrat pe contrasens