Un miliard pentru închirierea unei scene!

Municipalitatea a lansat procedura de achiziție directă, iar firmele au termen până pe 16 noiembrie pentru depunerea ofertelor. Suma poate ajunge până la 110.000 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a aproape 24.000 de euro.

Scena va fi închiriată pentru perioada 1 – 21 decembrie (ceea ce înseamnă că în Ajunul Crăciunului aceasta nu va mai fi la dispoziția municipalității), iar cerințele sunt trecute în caietul de sarcini întocmit de funcționarii Primăriei Ploiești. Printre aceste cerințe obligatoriu de îndeplinit, se află șase tunuri de căldură – două pentru cortul artiștilor “prestatori”, unul pentru cortul tehnic și trei pentru scenă. Pe lângă scena simplă oferta trebuie să conțină și echipamentele de sonorizare, aparatură audio-video de înregistrare şi redare, sistem de iluminat şi servicii de suport tehnic

Articolul precedentInstanţa a respins arestarea preventivă a proxeneţilor săltaţi, joi, de poliţiştii prahoveni
Articolul următorDoi tineri au fost înjunghiați în timpul unui majorat, într-o comună din Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.