Un ploieștean de 36 de ani a fost reținut, miercuri dimineață, fiind bănuit că ar fi înșelat trei persoane cărora le-ar fi promis că le vinde niște mașini.

Polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au efectuat, miercuri dimineață, o percheziție domiciliară în Ploiești, la bărbatul cercetat pentru trei fapte de înșelăciune.

Ploieșteanul anunța că vinde mașini, încasa banii și dispărea

“Din cercetări a rezultat că, începând cu luna decembrie 2020 până în luna aprilie a.c., un bărbat, din Ploiești ar fi promis unui număr de 3 persoane vătămate, vânzarea a 2 autoturisme, sens în care acesta ar fi primit avans sau plata integrală, în valoare de 6.000 de euro, și nu ar fi materializat promisiunea făcută”, a informat IJP Prahova.

În urma perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri materiale folosite la activitatea infracțională.

IJP Prahova a mai menționat că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluția legală la finalizarea anchetei.

Sursa: Realitatea de Prahova