Polițiștii din cadrul municipiului Ploiești au reușit luni identificarea și depistarea unui tânăr în vârstă de 18 ani bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Surse apropiate anchetei au declarat că furtul s-a petrecut într-un atelier specializat în confecționarea articolelor din piele.

În fapt, la începutul lunii septembrie, tânărul ar fi sustras un portofel ce conținea suma de 700 de lei dintr-un birou al unei societăți comerciale din municipiul Ploiești.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești, împreună cu polițiștii Secției nr.24 de Poliție București au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, pe raza municipiului București.

În baza probatoriului administrat, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedent23 de paturi libere la nivel național pentru bolnavii de COVID-19
Articolul următorPrahoveancă, care s-a dat maică stareță, arestată preventiv în Bistrița-Năsăud! A înșelat o femeie cu peste 70.000 de euro