Un turist care a campat pe Valea Cerbului din Masivul Bucegi a fost atacat de un urs, în noaptea de luni spre marţi, în timp ce se afla în cort. El a fost rănit la o mână şi a refuzat să fie transportat la spital, iar jandarmii care au alungat animalul au rămas în zonă să patruleze după producerea incidentului.

Potrivit şefului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, col. Liviu Coman, incidentul s-a produs în jurul orei 1.00, când un turist care campase la marginea pădurii de pe Valea Cerbului a fost atacat de un urs, în timp ce se afla în cort. Bărbatul a sunat la 112, iar o patrulă a Jandarmeriei Montane a intervenit pentru a alunga animalul.

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova spun că bărbatul a fost rănit la un braţ, însă a refuzat să fie transportat la spital.

În urma incidentului, o patrulă de jandarmi montani a rămas în zona Văii Cerbului pentru supraveghere.

Sute de turişti campează, în fiecare vară, pe Valea Cerbului din apropierea staţiunii Buşteni de pe Valea Prahovei, însă în ultima perioadă urşii au venit tot mai des în zonă, în căutare de hrană.

Articolul precedentIulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, reacție în scandalul ”pesta porcină”:Statul nu a făcut nimic până nu și-a vândut porcii fiul lui Dragnea
Articolul următorContinuă tensiunile între o parte a galeriei Petrolului și președintele clublui, Cristi Vad
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.