Viceprimarul comunei prahovene Păulești,Cristian Biton a reușit să treacă examenul de Bacalaureatul la  vârsta de 47 de ani.

Edilul localității prahovene a absolvit cursurile Liceului Tehnologic Constantin Cantacuzino din Băicoi și a obținut media 6.51 la BAC, având note de 6.3 la română, 7 la matematică sau 6,25 la biologie.

Viceprimarul explicat de ce a luat Bacalaureatul atât de târziu și a mărturisit că are planuri importante în ceea ce privește școala.

Adevărul este că, până să devin viceprimar, nu am avut nevoie de această diplomă. Eu am lucrat la Distrigaz, ca operator. Am muncit și nu am de ce să-mi fie rușine cu asta. Când am obținut mandatul, am simțit că este de datoria mea să-mi completez studiile. Am luat bacalaureatul și m-am și înscris la facultatea de management din cadrul universității din Ploiești“, a explicat Cristian  Biton, viceprimarul din Păulești pentru Ziarul Incomod.

Articolul precedentŞase prahoveni, reținuți într-un dosar de proxenetism
Articolul următorGrațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova: Am fost, sunt și voi rămâne alături de Călin Popescu Tăriceanu!