Orăşelul Copiilor va fi organizat în premeiră, anul acesta, în Parcul Municipal Vest.

”Spațiul generos ne va ajuta să creăm o zonă de distracție pe măsura aşteptărilor, atât ale celor mici, cât  și ale celor mari. Depunem toate eforturile  pentru ca Parcul  Municipal Vest să devină cu adevărat Orășelul Copiilor. Vom ilumina festiv zona, vom construi Casa lui Moș Crăciun, vom amenaja zone în care părinții și bunicii să se relaxeze la un pahar de vin fiert sau ceai, în timp ce micuții se pot distra în orășelul lor. Nu avem o oră fixă la care să punem punct distracției, pentru că în Parcul Municipal Vest nu deranjăm pe nimeni. Sper ca ploieștenii să vină într-un număr cât mai mare”, a declarat Donald Constantin, directorul Parcului Municipal Vest

Părinţii, bunicii şi copiii nu trebuie să-şi facă griji pentru transport. Comisia Municipală pentru Tranport şi Siguranţa circulaţie, întrunuită recent în şedinţă,  a aprobat în unanimitate, înfiinţarea a două trasee (curse de autobuz) special pentru Parcul Municipal Vest, care să cuprindă partea de sud şi de nord a oraşului Ploieşti prin Hotărâre de CL inţiată de TCE.

Articolul precedentPeste 200 de ploieșteni s-au alăturat acțiunii Asocițiației Stop Poluării Orașului Ploiești, Plantăm un pom, salvăm un om”
Articolul următorSenatorul Teodor Meleșcanu, noul președinte intermar al Partidului Forța Națională