Urmărire ca-n filme duminică dimineața pe străzile din Ploiești! Un șofer care circula pe strada Transilvaniei, din direcția Gara de Nord către Sud nu a dorit să oprească la semnalele polițiștilor, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea lui.
Ajungând pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-și asigura scăparea, fugarul derapează si pierde controlul mașinii, lovind două autoturisme parcate, moment în care persoanele aflate cu el în mașină coboară și încearcă să scape de polițiști.
Forțele de ordine au reușit să prindă și să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanți ai autoturismului și i-a condus la unitatea de poliție.
În cursul zilei, la sediul poliției se prezintă o femeie de 41 de ani împreună cu soțul său, in vârstă de 40 de ani, aceasta declarând că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat in eveniment.
La această oră, persoanele sunt audiate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate.
 În cauză sunt efectuate cercetări pentru favorizarea infractorului si conducere fără permis.
Cercetările se desfășoară sub directa coordonare si supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Ploiești.
Articolul precedentHipodromul Ploieşti: cine a câștigat reuniunea din acest weekend!
Articolul următorPericol de explozie în urma unui accident produs la Valea Călugărească. O mașină a rupt o țeavă de gaze