Imagini inedite cu deja celebrii urși gunoieri de la Bușteni fac furori în mediul on-line. Protagoniștii, trei exemplare care au coborât  în stațiune, noaptea, cel mai probabil după hrană, au fost filmați răsturnând și răscolind tomberoane, dar și cocoțați pe mașini, furând… ștergătoare.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook We love Bușteni, cu un comentariu pe măsură. “Trei băieți de prin pădure și-au pus în plan să dea marea lovitură la oraș, furând ștergătoare de mașini. Când și-au dat seama că sunt încolțiți, indivizii au luat-o la fugă cu promisiunea că vor reveni în altă seară.  Urmăriți clipul până la sfârșit… merită!!!”, au scris administratorii paginii.

??? Trei băieți de prin pădure și-au pus în plan să dea marea lovitură la oraș, furând ștergătoare de mașini. Când și-au dat seama că sunt încolțiți, indivizii au luat-o la fugă cu promisiunea că vor reveni în altă seară. ??? Urmăriți clipul până la sfârșit… merită!!!

Publicată de We Love Busteni pe Marţi, 16 aprilie 2019

Articolul precedentÎnchis la Paşapoarte şi Înmatriculări, în Prahova, între 26 aprilie şi 1 mai
Articolul următorAlertă la magazinul BIG din Ploiești! 120 de persoane evacuate din cauza unui miros suspect!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.